BEHANDLINGEN

behandlingen

Behandlingen

Forud for den første behandling taler vi om de symptomer, du ønsker lindring for eller det problem, du ønsker hjælp til. I den forbindelse er det vigtigt at du fortæller om de lidelser og sygdomme, du tidligere har døjet med – samt om den behandling, herunder medicin, du evt. har modtaget herfor.

Hvis du er i besiddelse af skriftligt materiale fra behandlingen, er det en god ide at taget dette med til konsultationen. Via samtalen, evt. skriftlig materiale, samt via en undersøgelse af din krop og ømme punkter – finder jeg frem til den rette behandling for dig.

Første behandling varer op til en time. De efterfølgende behandlinger 30 – 45 minutter pr gang. Normalt ligger man med nålene i 15 – 30 minutter. I løbet af de efterfølgende behandlinger er det muligt at behandlingen ændres og tilrettes m.h.p. opnåelse af den optimale effekt. Føler man som følge af behandlingen straks efter sig lidt sløv og træt, er det en god ide at vente ca. 15 min. inden man evt. fører bil. Hvile efterfølgende i 30 minutter er vigtigt.

I få tilfælde kan jeg a.h.t. dit helbred tilråde dig at opsøge din egen læge m.h.p. nærmere undersøgelse og behandling. Akupunktur kan supplere – men ikke erstatte anden lægelig undersøgelse og/eller behandling.